søndag 23. november 2008

Oppvaskmaskinen virker igjen. Nei det gjør den ikke likevel

Jippi!!!
Den gubben er verdt sin vekt i gull.

Vi har krabbet rundt på gulvet begge to og forsøkte alt vi kunne komme på. Begge har store problemer med å komme seg opp og ned, så det er bra ingen har sett oss.

Prøvde å finne bruksanvisning på nettet, fordi maskinen er kjøpt brukt fra gubbens eks og vi har aldri hatt noen bruksanvisning. Men Bosch er ikke så generøse nei.

Så da var det prøving og feiling - hvordan ser microbryteren til aquastoppen ut? Eller er det luft i rørene etter rørleggerarbeidet? Vann tappet ut av avløpet og forsøk på tømming via overløpsslange. Opp og ned trappa til sikringsskapet for å kutte og sette på strøm. Opp og ned kjellertrappa til stengekranen for vannet. Uvisst hva det var som til slutt virket.
Uansett - gubben gir seg aldri. Løsningen SKAL finnes. Og nå virker maskinen igjen. Vi vasker opp - HURRA!

Edit: Den gikk gjennom hele programmet uten vann :-( så jeg jubla visst for tidlig. Vi jobber videre med saken.......

Så får det heller være at plastingen innvendig i uthuset er blitt forsinket. Det var det jeg egentlig skulle gjøre i dag. Forhåpentligvis går det an å ta i bruk planterommet innen rimelig tid ut på nyåret likevel :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg sier bare at du her heldig som har en sånn handyman. Ikke at jeg klager, men min er mer en sånn en som jeg pusser på plagsomme selgere og sånt. DVS snakketøyet riktig plassert. Så får det heller være at han har mer enn nok tommeltotter når det kommer til det mer praktiske. ;)

  SvarSlett
 2. Hvis dere har herja mye med maskina, så kan det rett og slett være brett på tilførselsslangen? Jeg oppdaget det på forrige maskin - mye billigere enn å tilkalle reparatør...
  Eller den kan være gåen naturligvis, jeg er ingen ekspert på dette...
  smg*, jeg trodde din handyman hadde alt annet enn tommeltotter på kjøkkenet? Det der er antagelig litt selektivt. Her i huset er det jeg som må fikse oppvaskmaskina (og maten...) - mannen har det mer på det musikalske området. Gi ham et orgel, og det er ingen tommeltotter i det hele tatt, selv ikke når det gjelder tekniske orgelting (forstå det den som kan...)

  SvarSlett
 3. Mannen min er også verdt vekta si i gull, men ikke på grunn av rørleggeregenskapene, hehe!
  Håper dere finner ut av det. Kanskje du bør avertere på forumet etter bruksanvisning? Eller "Det fikser P1?)

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)