fredag 7. november 2008

Murphys lov

Tirsdagen ble både verre og bedre enn forventet.
På vei hjem etter å ha hentet en vannpumpe til, begynte bilen til Gubben å oppføre seg mistenkelig. -Toppakningsbrudd ! Jada en ulykke kommer sjelden alene.
I tillegg hadde jeg reist på jobb uten å ta med meg dørnøkkelen, så da jeg kom hjem, var jeg utelåst. To og en halv time i bilen med en god bok, er jo ikke å forakte - men det var jo litt kjølig.
Heldigvis har vi to biler, så Gubben kjører meg til stasjonen hver morgen og henter meg om ettermiddagen med min bil. Sånn får det bare være til han får reparert sin egen.

Vannet fungerer nå, med redusert trykk. Vi får både vasket oss, oppvasken og klær. Det er til å leve med. Omsider har "noen" også innsett at rørleggere kan være til nytte og vi har bestilt full rens på borehull, ny pumpe og ny varmtvannstank så raskt som mulig. Så nå MÅ staudepottene mine vekk fra gårdsplassen. Spyle/borebil kommer ikke til uten å kjøre over dem. Håper på minimalt med nedbør i helga - i det minste at det blir regn og ikke snø. Så kan jeg kanskje klare å få dem unna.

De fire dagliljefrøene kom i posten i går. Fikk også tre bonusfrø av en annen kryssing. Spennende :-)
Frøene er nå puttet i kjøleskapet i påvente av ferdig planterom - når nå enn det måtte bli.

3 kommentarer:

 1. Au, au, det høres dyrt ut!
  Det er så utgjort når tekniske hjelpemidler streiker i serie. Lykke til med potteflytten!

  SvarSlett
 2. Usjda, noe ordentlig herk. HÅpder det ordner seg fort og ikke altfor dyrt!

  SvarSlett
 3. Usj. Jaja. Får håpe at dere snart har tatt unna "deres andel uhell". *klem*

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)