.....og vennene hans kommer til middag i dag :-)
Ikke som gjester, men som hovedrett ;-)
Vi har invitert et par venner og skal ha stekt andebryst med rødkål, glasserte poteter og portvinssaus. Et glass eller tre med ripassovin ved siden av. Nammmm!
Ingen bilder av fancy borddekking her ;-) Jeg er mest opptatt av at maten skal smake, så da blir resten enkelt og greit.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Donald hørtes farlig godt ut, nam!!
SvarSlettHos oss er det Lille Kylling som skal til pers, i salaten. Nyttårforsettene lever fortsatt, hehe!
Oj, det der hørtes godt ut.
SvarSlettHer blir det nok risengrynsgrøt til middag, med litt spekemat som "pinne" til grøten senere.
Bildene fra Randsfjorden du har lagt inn i forrige innlegg er flotte. Nydelige farger.
Mmmm høres nydelig ut. Jeg har selv faktisk aldri smakt and, men har veldig lyst på!
SvarSlettOjojoj!
SvarSlettHdde bestilt andebryst til jul, men de er ennå ikke kommet...
Har du lest årets julepondus? ;)
Høres snadder ut. kos dere :-)
SvarSlettMinner meg om den gamle jazzlåta "Vi har Tarzan til middag i dag"! (muligens det var - på -!!) men i alle fall morsomt - og godt! Far skøyt and i gamle dager, herlig avbrudd fra all fisken!!!
SvarSlettMen - det jeg egentlig skulle, var å ønske deg og gubben et Riktig Godt Nytt År!!! Herved gjort!
Smaklig måltid!
Å jeg som sto på ICA Maxi i dag å kikket på en and de hadde... nå ble jeg sulten.
SvarSlett