lørdag 25. april 2009

Trepeonen lever likevel :-)

Små røde skudd begynner å vise seg nedover stammen. Da er den ikke død likevel. Den tar nok blomstringspause i år, men det er den evig tilgitt, bare den etablerer seg på den nye plassen sin :-)
Gubben laga til "tomt" til Juladrivhuset i går, så i morgen blir det forsøk på montering. Jeg har fundert på hva jeg skal gjøre for å holde det fast til bakken, det har jo ikke noe rør langs mønet.
I bunnen er det rør langs veggene og under hyllene. Jeg tenker på å legge betongheller inni - oppå disse rørene - da sikrer jeg vel stativet. Håper plasten også lar seg sikre på en eller annen måte. Liten vits i engangsdrivhus hvis det bare varer en dag eller to ;-)

3 kommentarer:

 1. Så fint at trepeonen din lever! Jeg har prøvd de flere ganger uten særlig hell... Men en kan jo ikke gi seg! Får håpe at du får blomster på den til neste år da. Engangsdrivhus høres ikke spesielt levedyktig ut, men det kan jo hende det lever litt lenger enn en dag ;)Lykke til med monteringen!

  SvarSlett
 2. Så deilig med alt det er liv i:-)

  Jeg hadde et lignende minidrivhus for noen år siden. Skrekkelig kjekt når en kunne gå inn i det (jeg går ut fra at det er det du har kjøpt....som man kan gå inn i?)

  SvarSlett
 3. Ja, drivhuset måler 1,30 x 1,90 og er 1,90 høyt.
  Regner med at plasten ikke holder mer enn en sesong. Det jeg er mest engstelig for er vind. Det blåser jo en del her ved Randsfjorden.

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)