onsdag 1. april 2009

Leycesteriaspirer i massevis

Da har jeg en hel haug med spirer av alle tre typene av Leycesteria. Bittesmå trådtynne spirer. Ikke til å tro at dette kan bli en busk.
De burgunderfargete Meconopsisene fra Magnar spirer også. Hjelp! Nå kom jeg på at jeg har glemt å sende porto tilbake - uff så flaut!
Fire Clematis 'Corean Beauty' spirer også. Spennende.
Alle ryker opp på gjesterommet når Tove har hentet blåveisene sine i kveld.
Jeg må nok begynne å gjødsle en del spirer også nå. Synes de vokser litt sakte. Hvis det skal bli noe til hagemessa, må vi få litt mer action. Pelargonium og ananassalviestiklingene fra Magnolia ser ut til å komme :-) Prikleplantene av Asclepias tuberosa fra Randi M ser også bra ut - med unntak av to, som sikkert skyldes priklekløning fra min side :-(

Underskriftskampanjen er kommet opp i 239 stk. ser ut til å ha stagnert litt nå. Nå må vi ut og mase folkens!

Skriv under her: http://www.underskrift.no/underskrifter.asp?kampanje=2078

3 kommentarer:

 1. Den der facebookgreia: Er det ikke noen hagegale som allerede er der under eget navn som kan legge den åpent for alle? Slik at du ikke må bli venn først for å bli med? (Må innrømme at jeg ikke har snøring på Facebook)
  Jeg har sendt oppfordring til rosenettverket mitt.

  SvarSlett
 2. Jeg mener jeg har åpnet den for alle og enhver ?
  Jeg har ikke peiling jeg heller.

  SvarSlett
 3. Ikke vet jeg, Sigrid, jeg har bare kikka over skuldra til husbonden en sjelden gang. Men nå ser jeg i forumet at Lene har tatt tak i Facebookverdenen, så da får vi håpe budskapet brer seg som ringer i vann!

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)