torsdag 29. januar 2009

Svart belte i shopping :-)

I dag har både gubben og jeg hatt en "shop till you drop"-dag. Han har kjøpt forbrenningstoalett til hytta og ekstern antenne til ICE-modemet vårt + sikkert noen andre nødvendigheter av type Biltemaartikler mm. Så kom han og henta meg på jobb og vi durte til Drammen på konkurssalg.
Konkurssalget besto av restene av en blomsterforretning og jeg hadde fått nyss om det i bloggen til Snuffeldyret.
Jeg hadde håpet på noen undervanningsbrett o.l, men det var absolutt mest potteskjulere og silkebånd. Jeg synes likevel jeg gjorde et kjempekupp :-)
En eske med gjødsel og provadospray og -pinner, en eske med et ukjent antall blomstervaser i smijernsoppheng (i hvertfall 3 stk) og to "vindusrammer" med tre ringer hver til å sette blomsterpotter i. Varer til rundt 6.500 kr for en 500-lapp. (Og jeg lurte gubben til å betale ;-))

Deretter stopp på Bauhaus på Liertoppen med kjøp av 18 stk Helleborus orientale 'Red Hybrids' (frøplanter i 9 cm potter) for 120 kr tilsammen.

Sånn shopping kan jeg like :-)

Kjempekoselig å treffe Snuffeldyret (...vel, det er vel egentlig Snuffeldyrets matmor..;-)) igjen også :-)

4 kommentarer:

 1. Hvordan er dere fornøyd med ICE? Vi er i tenkeboksen for mobilt bredbånd, nemlig. Bra dekning sånn stort sett?

  SvarSlett
 2. Jeg leste om det nå nettopp at du hadde vært på Bauhaus. Sukk og stønn! Det var jo litt av noen kupp du gjorde. Smart av deg å få gubben til å betale ;-) Jeg har blitt fortalt av andre at jeg også har svart belte i shopping. Vet ikke om det er et kompliment eller ikke, men pytt,pytt ;-)

  SvarSlett
 3. Vi er sånn midt på treet fornøyd med ICE, men det er det eneste alternativet vi har her. Bor for langt unna telefonsentralen til å få ADSL :-(

  Hastigheten varierer veldig. Fra superspeed til saktere enn analogt modem. Til tider merkes det at mange bruker nettet. I tillegg tror jeg vi har problemer med interferens mellom to sendere. Vi skal prøve å sette opp en retningsstyrt antenne, for å se om det hjelper. Det fine er at man kan ta med seg modemet og ha nettforbindelse uansett hvor man er i Norge, Sverige og Danmark :-)

  Iris: Jeg tenkte på deg, ja. :-) Men du har jo sådd så mange at du snart har en hel skog ;-)Hvis jeg ser noe spesielt hos Gartner Olsen neste lørdag, skal jeg ringe deg.

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke så god spiring på de jeg sår, dessverre. Hadde alle spirt hadde jeg nok hatt en skog, ja. Vakker skog i såfall. Ring meg gjerne! :-)

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)