mandag 29. desember 2008

Flere webalbum

Da har jeg laget to fotoalbum med Geranium. Ett med planter i blomst og et med bladverk. Det kommer nok flere bilder i disse etter hvert - og sikkert flere album. Jeg må inn på den stasjonære maskinen og hente bilder - og der bor Finn og gubben ;-), ikke lett å komme til da.
Jeg har også laget et album med bilder fra uthusprosjektet, som har pågått de siste par årene. Advarsel for sterke scener!

Jeg lurer forresten på om det er mulig å linke til bloggen min fra hjemmesida med noe annet enn trykknapp. Kunne tenkt meg å legge inn en RSS-feed som viste overskrifta fra siste blogginnlegg på startsida. Hmmm.....Dette må forskes på......

4 kommentarer:

 1. Heei!
  Jeg har laget en testblog for meg selv. Der har jeg lagt inn oppskriften og lenker til sider som viser hvordan man lager knapper øverst til forskjellige sider. Se på Turbolotte siden min, under headingen har jeg flere knapper til forskjellige sider jeg har.
  Her er oppskriften:
  http://myhredyret.blogspot.com/2008/12/navigeringsknapper.html

  SvarSlett
 2. Det er ikke helt enkelt med en slik rss-lenke på hjemmesiden, så fremt ikke hjemmesiden din egentlig er en blogg (med dertil hørende egenskaper). Problemet er ikke lenken, men å få den til å oppdatere seg jevnlig (altså rss-funksjonen).

  SvarSlett
 3. Nei, hjemmesiden min er ikke en blogg, så det spørs om det går dårlig da :-(
  Knappene på bloggen får jeg kanskje til etterhvert med oppskriften din, Charlotte. Tusen takk :-)

  SvarSlett
 4. Det er mulig du kan finne noen rss-tjenester på nett, ser f.eks. ut som om disse tilbyr det: http://rssfeedreader.com/

  Jeg har ikke prøvet det selv og vet ikke om det er en god tjeneste...
  Google kan kanskje gi deg flere alternativer.

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)