mandag 20. oktober 2008

Hagevegring

Jeg får liksom ikke gjort noen ting for tiden. Løkene er på plass i den nye hvite bedet, men det er også alt. Det gjenstår altså 700 nykjøpte løk og ei trillebår med liljeløk + anslagsvis 100 stauder som i hvertfall må jordslås for vinteren. 15 kasser med salgsplanter må settes til overvintring i pallekarmene sine og hippene burde vært stelt og satt i gang. Jeg skulle jobbet med planterommet, sånn at hippene kunne bodd der og jeg skulle begynt å rydde i flyttelasset, sånn at jeg får på plass bokhylla og bedre plass til klær og sengetøy, mm.
På jobben skulle jeg fått besvart et par saker før fristen går ut + at jeg skulle sørget for å begynne på noe som jeg vet kommer til å bli hektisk senere i høst.
Men får jeg gjort noe? Nei. Alt går i sirupsfart for tiden. Nå kunne jeg tenkt meg en fire, fem måneders dvale og sove fram til våren. Lurer på om en genetisk undersøkelse ville vist nært slektskap med pinnsvinet?

4 kommentarer:

 1. Au! Kjenner den sirupsfølelsen....
  Den går over! I mellomtiden er det i hvert fall ikke i hagen du skal stresse. Ta heller en tur ut og kjenn på den friske høstlufta. Pusle med noe småtteri du har lyst til. Ingenting som haster, egentlig ;-)

  SvarSlett
 2. Du er ikke alene om å ha hagevegring for tida. Har en lang "skulle ha gjort"-liste jeg også for tida.

  SvarSlett
 3. Skjønner veldig godt følelsen! Og jo mere man skulle gjort, jo mindre FÅR man gjort. Selv skulle jeg ønske jeg hadde mere hagepuslerier fortiden, så hadde du bodd nærmere skulle jeg gjerne hjulpet til!:)

  SvarSlett
 4. Det var en hyggelig tanke, Racemosa :-) Takk for oppmuntring alle sammen! Det hjalp :-)

  SvarSlett

Skriv gjerne noen ord her :-)